Bizi Arayın: (374).254-1000 / 8300 veya Bölüm Sekreterlikleri için Tıklayın                   Fakültemize Yatay Geçiş İçin Başvuracakların Dikkatine

• Kayıt

FAKÜLTEMİZ HAKKINDA BAZI BİLGİLER

Fakültemize kabul ve kayıt işlemleri Yükseköğretim Kurulu ve Üniversitelerarası Kurul tarafından belirlenecek esaslara uygun olarak yapılır.
Kayıtla ilgili bütün işlemler Diş Hekimliği Fakültesi Öğrenci İşleri Bürosunda yapılacaktır.

Diş Hekimliği Fakülte Adresi:

Abant İzzet Baysal Üniversitesi
Diş Hekimliği Fakültesi, Gölköy Kampüsü, Bolu

Öğrenci İşleri İrtibat Telefonu:

(374).254.1000 / 8315

2014-2015 Akademik Yılı için Kayıt Tarihleri:

01 Eylül - 05 Eylül 2014

Öğrenci numaranız, www.oidb.ibu.edu.tr web adresindeki Önkayıt Bilgi Formu (20.08.2014 tarihinde Önkayıtlar başlayacaktır) sekmesinden TC kimlik no ile giriş yaparak online doldurulacak form üzerinde yer almaktadır. Önkayıt form girişi tamamlanmadan kesin kayıt işlemleri yapılmayacaktır.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1. Adayın 2014 ÖSYS Sonuç Belgesinin Bilgisayar Çıktısı
  2. Adayın Mezun Olduğu Ortaöğretim Kurumundan Aldığı Diplomanın Aslı ya da Yeni Tarihli Mezuniyet Belgesinin Aslı.
  3. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi.
  4. Diplomanın ya da geçici mezuniyet belgesinin aslı olmadan kesinlikle kayıt yapılmayacaktır.
  5. Başarı Belgesi, Mezuniyet Belgesi yerine kullanılamaz.
  6. 29 Yaşından Büyük Olan Erkek Adayların "Askerlikle İlişiği Yoktur" Belgesi. (29 yaşından büyük yükümlülerin "askerlikle ilişiği yoktur" belgesi olmadan kesinlikle kayıtları yapılmayacaktır.
  7. 8 Adet 4,5 X 6 cm Boyutunda, Yeni Çekilmiş Renkli Fotoğraf (Fotoğraflar kılık kıyafet yönetmeliğine uygun olacak.)
  8. 2 Adet Mektup Zarfı ve 5 Adet 1,25 -TL'lik Posta Pulu. (Toplam 6,25 -TL tutarında)

Önemli Notlar:

1. Fakültemize kayıt yaptıracak öğrenciler katkı payı yatırmayacaklardır.
  2. Öğrenciler Kayıt yaptırmaya gelmeden önce en az 3'er adet lise diplomasının yada geçici mezuniyet belgesinin fotokopisini çektirerek yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Kayıt Yapıldıktan sonra öğrenci şahsi dosyasından bu tür evraklar öğrenciye verilmeyecektir.
  3. Kayıt yaptıracak öğrenci kayda kendisi gelecektir. Aksi halde kaydı yapılmayacaktır.
  • Kolay İletişim Bilgileri AİBÜ Gölköy Kampüsü, BoluAbant İzzet Baysal Üniversitesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Gölköy Kampüsü, BOLU
    Google Haritası AİBÜ Gölköy Kampüsü, Bolu
    Google haritasını görmek için resme veya linke tıklayınız.

• İlk defa gelecek hastalarımız Yanınızda getirmeniz gereken evraklar; Kimlik belgesi (Nüfus Cüzdanı, Ehliyet, evlenme cüzdanı, pasaport vb.) ile hasta kabul birimimize başvurmanız yeterli olacaktır.
    Randevusuna gelecek hastalarımız Yanınızda getirmeniz gereken evraklar; Kimlik belgesi, randevu kartınız ile Fakültemizce size verilen hasta tanıtım kartınızı yanınızda getirmeniz gerekmektedir.

• Çalışma saatlerimiz Aksi belirtilmedikçe; Fakültemizde hafta içi hergün (resmi, idari ve bayram tatilleri hariç) 08:00-17:00 arasında klinik ve öğrenci eğitim hizmetleri verilmektedir.
    Eğitim ve Klinik Hizmetlerimiz

Yeni Fakülte binamız, 18.500 metrekare kapalı alana sahip olup, fakülte binamızda lisans ve uzmanlık eğitimlerinin yanısıra tüm hastalara klinik hizmetleri de verilmektedir. Ayrıntılı modern klinik hizmetlerini incelemek için lütfen <Modern Tedavi Hizmetleri> sayfamızı ziyaret ediniz

ONLİNE RANDEVU

Fakültemizde Endodonti (Kanal Tedavisi), Pedodonti (Çocuk Diş Hekimliği) ve Restoratif Diş Tedavisi (Dolgu) Ana Bilim Dalları'na ait randevular aylık olarak bir sonraki ay için internet üzerinden verilecektir. Aylık randevularda doktor sayıları göz önünde bulundurularak belirli sayıda hastaya randevu verilebileceğinden dolayı, belirlenen hasta sayısına ulaşıldıktan sonra online randevu sistemi kapatılıp hastaların randevu almaları için bir sonraki ay yeniden kullanımına açılmaktadır.

ÜNİVERSİTE ve FAKÜLTEMİZ

Türkiye'nin iki metropolü olan Ankara ve İstanbul şehirlerinin arasında doğal güzelliklerle çevrili, ülkemizin en seçkin üniversitelerinden biri olan Abant İzzet Baysal Üniversitesi 3 Temmuz 1992 tarihinde kurulmuştur.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültemizde Öğretim Elemanları ve öğrencilerle beraber gerçekleştirilen sosyal, kültürel ve bilimsel aktivitelerle hayat bir başka güzeldir.

KİMLER ONLİNE

51 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

HASTA BİLGİLENDİRME

Fakültemizde Pedodonti (Çocuk), Endodonti (Kanal) ve Tedavi (Dolgu) Ana Bilim Dalları'na ait randevular aylık olarak bir sonraki ay için internet üzerinden verilecektir. Aylık randevularda doktor sayıları göz önünde bulundurularak belirli sayıda hastaya randevu verilebileceğinden dolayı, belirlenen hasta sayısına ulaşıldıktan sonra online randevu sistemi kapatılıp hastaların randevu almaları için bir sonraki ay yeniden kullanımına açılmaktadır.

Online Randevu almak için lütfen tıklayınız.

S5 Box